Pitali smo dečke što im je najgore kod cura. Odgovori su, blago rečeno, neobični

Video: Index

NAKON što smo provjerili što su curama red flagovi (op.a. znak da nešto nije u redu) kod muškaraca, istu stvar smo upitali i dečke, ali ovog puta za cure. Moramo priznati, neki odgovori su nas ostavili u, blago rečeno, čudu.

>>ANKETA Treba li muškarac pustiti ženu da prva uđe u kafić?

Higijena i - stopala

@index.hr

Red flag kod žena?

♬ original sound - Index.hr

"Velika stopala", ispalio je jedan turist s kojim smo razgovarali u centru Zagreba i ostavio nas s upitnicima iznad glave. "Ako ne pere zube, ako ima loš zadah i ako ima kratku kosu", opisao je kratko i jasno što za njega ne prolazi kod budućih partnerica.

Shrek

@index.hr

Red flag kod žena?

♬ original sound - Index.hr

"Ako voli Shreka", rekao nam je drugi dečko. "Film?" upitali smo ga zbunjeno. "Cijelu franšizu, imao sam loše iskustvo", nastavio je on. Kad smo ga pitali da opiše to iskustvo, rekao je da - ne zna. "Pitanje na prvom dejtu - voliš li Shreka?" našalili su se naši pratitelji na TikToku odmah.

Flert s drugim dečkima

@index.hr

Red flag kod žena?

♬ original sound - Index.hr

"Možda kada priča s drugim dečkima dok sam ja u prisutnosti... Ono na drugačiji način, to mi je odmah red flag", požalio nam se jedan Zagrepčanin. "Fizički ništa, bitno mi je kakva je osoba, nego kakva je fizički. Naravno, volim da je cura zgodna, da je moj tip, ali sad ono...", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.