"Pitaj tatu": Slavna dizajnerica pala u depresiju prije samoubojstva, a sad se zna i razlog

Foto: YouTube

SLAVNA dizajnerica Kate Spade pala je u depresiju nekoliko dana prije nego što je počinila samoubojstvo, a razlog je bio taj što je njezin suprug Andy zatražio razvod, a ona nije željela prekinuti njihov brak koji je trajao 24 godine, rekli su izvori iz policije za TMZ.

Andy se već bio odselio od supruge u stan u blizini, a nekoliko američkih tabloida već je izvještavalo o njihovim navodnim bračnim problemima. 

55-godišnja Spade objesila se šalom u svom stanu na Manhattanu, a pored sebe je ostavila oproštajnu poruku za 13-godišnju kćer Frances Beatrix, prenio je američki tabloid. "Bea, uvijek sam te voljela. Ovo nije tvoja krivnja. Pitaj tatu", stajalo je u poruci, a britanski Daily Mail piše da možda upravo to upućuje na razlog njezinog samoubojstva.

Njezin suprug bio je u njihovom zajedničkom stanu kad je dizajnerica počinila samoubojstvo. Njezina obitelj tvrdi da se godinama borila sa psihičkim problemima poput bipolarnog poremećaja, a njena starija sestra Reta Saffo tvrdi da je Kate o samoubojstvu razmišljala i ranije.

Ona tvrdi da se Kate nije mogla nositi s naglom popularnošću te da nije bila spremna na nagao uspjeh svog brenda. "Nije to očekivala i nije bila spremna za to", kaže Reta. Navodno je bila opsjednuta samoubojstvom Robina Williamsa.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.