Pink ima najbolji odgovor na komentar trola da je ostarjela

Foto: Profimedia

Pjevačica P!nk ovog je tjedna dosegla status legende nakon genijalnog odgovora trolu koji ju je posramio na internetu.

P!nk svi znamo po njezinim megahitovima kao što su Raise Your Glass, Just Like a Pill i Stupid Girl. Pjevačica, čije je pravo ime Alecia Beth Moore, također je nedavno dospjela na naslovnice zbog bizarnog internetskog trenda u kojem su joj fanovi davali najčudnije stvari na pozornici.

Sjećate li se kada joj je obožavatelj poklonio pepeo svoje pokojne majke? U novije vrijeme se skrasila, udala za motociklista Careyja Harta i osnovala obitelj. Kao i svaka osoba na zemlji, P!nk sazrijeva ili, kako je to jedan internetski trol rekao - stari.

"Još uvijek izluđujem neznance"

Srećom, P!nk nije od onih koji sjede skrštenih ruku kad ih netko uvrijedi, pa je odgovorila hejteru na najbolji mogući način. Sve je počelo kada je dobitnica Grammyja podijelila video sa svoje nedavne sjevernoameričke turneje.

"P!nk je ostarjela", napisao je hejter na X-u, a zvijezda je vidjela njegov komentar i odlučila da ne prođe nezapaženo. Ona je odgovorila: "Da. Iako se ne osjećam staro i još uvijek mogu nositi bodi na posao, zbog starenja sam zahvalna svaki dan. Kakav je blagoslov imati život, godine."

"Zahvalna sam što sam ovako jaka i što još uvijek izluđujem potpune neznance samo zato što postojim. Jebi ga, puta 44!" dodala je. Svojim je odgovorom zadivila obožavatelje, a mnogi su je podržali i pisali da je starenje zaista blagoslov i kako ona i dalje izgleda prekrasno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.