Petra vidjela Marijevu "alatku": Žene u Africi prebacuju sisu preko ramena, a on čunu

BUDUĆI da se vrijeme na Farmi popravilo tako su i farmeri postali zaigraniji. Osim što divljaju hormoni pojedinih farmera, divljaju i oni sami. Jedan od najaktivnijih farmera je Mario Mlinarić. On vrijeme sve češće provodi na otvorenom ganjajući cure, sunčajući se ili usred nekog teškog posla.

Jučerašnji sunčani dan Mario je iskoristio tako da je trčao cijeli dan sa šibom u rukama, a najviše su nastradale Ivana Paris i Petra Maroja. Obje su vrišteći trčale uokolo dok ih je Mario ganjao sa šibom u ruci i pljuskao ih po guzi. Nakon toga Mario se s Dinom i Borisom uhvatio popravljanja ograde gdje im se pridružila Petra. Mario je zatim ponovno priredio show i nasmijao pojedine farmere do suza.

"Što se preseravaš tu pred dečkima? Što gledaš njih? Što si ih došla gledati, u kuću ajde!"

"Što se preseravaš", upitao je Mario Petru te joj opalio nekoliko šamara, naravno, onako demonstrativno te nastavio s glumom. "Što se preseravaš tu pred dečkima? Što gledaš njih? Što si ih došla gledati, u kuću ajde!", nastavio je Mario. Zatim su farmeri započeli priču o muškarcima koji tuku žene. Iako djeluje kao grubijan, Mario je prvi stao u obranu žena i rekao kako bi takvim muškarcima koji se iživljavaju na ženama polomio ruke i noge.

"Koliko bi sad cura dalo da su vidjele ono što sam ja vidjela", izjavila je Petra nakon što je Mario zavirio u hlače jer ga "je svrbjelo desno jaje". "Znaš ono kad u Africi žene prebacuju sise preko ramena, tako Marijo prebaci svoju čunu", kroz smijeh je komentirala Petra koja je njegovu "alatku" nazvala Johnny. Boris i Dino su se samo smijali, pogotovo golovjestaš kojemu je sve što Mario kaže smiješno.

A.M.
Foto: Nova TV

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.