Petra Nižetić: Možda nesvjesno kradem nečije ideje pa ih stavljam na sebe

SINOĆNJU reviju Fashion.hr-a pohodili su i brat i sestra Nižetić. Lijepa Petra i zgodni Luka otkrili su nam svoje planove za ljeto te prokomentirali sinoćnju modnu priču. "Već sam nekoliko pohvala izrekla na račun Fashion.hr-a, stvarno sam oduševljena s organizacijom. Konkretno, što se večeri tiče, meni je najbolji bio bend uživo, oni su me oduševili, trebali su proštetati pistom", rekla je Petra te izdvojila kreacije Roberta Severa i Aleksandre Dojčinović.

"Modnu inspiraciju crpim iz ulične mode"

"Neću se nešto previše odmarati, ali samim time što ću biti u Dalmaciji, radno, to mi je već u neku ruku odmor, radit ću ležerno", otkrila je. Budući da je poznata po svom osebujnom modnom izričaju, kojeg kritičari ponekad hvale, a ponekad kude, upitali smo ju otkud crpi modnu inspiraciju. "Crpim ju iz ulične mode. Stvarno dosta pratim taj street style, ne samo tu u Hrvatskoj, nego i vani, a ima i jako zanimljivih blogova na internetu. To mi je super inspiracija. Ima i cura po Splitu i Zagrebu koje se odlično odjevaju tako da ono, možda nesvjesno kradem nečije ideje pa ih stavljam na sebe", zaključila je Petra.

"Aleksandra Dojčinović ima ženstvene stvari, baš nekako ono u čemu bi volio vidjeti svoju djevojku"

Nakon nje, na red je došao njezin brat Luka. "Meni se sviđa ova lokacija. Plaža, moda, povjetarac, Bol, mislim da je ovo savršeno. Inače, najviše mi se svidjelo ono što je napravila Aleksandra Dojčinović, to mi je onako bilo odlično. Ženstveno je, lijepo stoji na ženi, boje su mi sjele, onako pastelne, mat, baš nekako ono u čemu bi volio vidjeti svoju djevojku", otkrio je pjevač. Njegove drage, TV voditeljice Ive Šulentić, sinoć nije bilo uz njega.

"Moram se u nečemu dobro osjećati i na prvu biram stvari, ne razmišljam previše"

"Ljeto ću provesti radno, a između posla neko kupanje i tako. Možda odem negdje vani, ali to ću još odlučiti ako uhvatim vremena, ali ono, obožavam ljeto, ima puno posla i puno kupanja", rekao je Luka o svom ljetu. Modnu inspiraciju, za razliku od svoje sestre, pronalazi u vlastitom raspoloženju. "Moram se u nečemu dobro osjećati i na prvu biram stvari, ne razmišljam previše", zaključio je pjevač.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.