Pete Davidson otkrio istinu o veličini svog penisa: "Nije toliko poseban"

Foto: EPA

Nakon što je prijatelj Petea Davidsona Jay Pharaoh potvrdio glasine o veličini komičarevog penisa, koje su se počele širiti još otkako je njegova bivša djevojka Ariana Grande izjavila da mu je penis dug čak 25 centimetara, Davidson se sada odlučio oglasiti o svemu i napokon otkriti pravu istinu.

Tijekom gostovanja u The Breakfast Clubu u četvrtak, gdje se pojavio kako bi promovirao svoju novu seriju Peacock Bupkis, Davidson je na pitanje je li ikad razmišljao o tome da seriju nazove po svom navodno velikom penisu rekao da nije.

"Ne razumijem", rekao je voditelju. "Stvarno nije ništa posebno. Normalne je veličine. Ni prevelik ni premali. Rečeno mi je da je dovoljno velik za uživanje, a nedovoljno velik da boli", dodao je.

Podsjetimo, Jay Pharaoh je u studenom prošle godine tijekom gostovanja u The Jess Cagle Showu izjavio da je Ariana Grande rekla istinu i da njegov prijatelj Pete stvarno ima natprosječno velik penis.

"Jednom sam pričao s njim i pitao ga kako uspijeva privući toliko cura, a on mi je odgovorio da svoj uspjeh duguje svojoj 'obdarenosti' i rekao mi: 'Da, brate, 23 centimetra je dug."

Pete Davidson prethodno je bio u vezama s mnogim damama iz svijeta showbiza poput Kim Kardashian i Kate Beckinsale, a za Arianu Grande je bio i zaručen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.