Peggy iz "Bračnih voda" progovorila o mračnoj tajni iz prošlosti: "Mislila sam da je to normalno"

Screenshot: YouTube

KATEY SAGAL koju svi znamo po ulozi Peggy u seriji "Bračne vode" napisala je autobiografsku knjigu "Grace Notes: My Recollections" u kojoj se otvorila o svojoj ovisnosti, odrastanju i glumačkoj karijeri.

Katey krivi odrastanje u Los Angelesu za svoju 15-godišnju ovisnost o kokainu, alkoholu i tabletama za mršavljenje.

"Kad sam imala 12 godina živjela sam u istoj ulici kao i Judy Garland. Njezina kćer Lorna Luft i ja postale smo dobre prijateljice. Sjećam se kako je Lornina mama uvijek imala mnogo tableta na svom noćnom ormariću i spavala do podne kao i moja mama. Mislila sam da je to normalno i kako to svi rade", rekla je.

Osvrnula se i na osvajanje četiri Zlatna globusa za ulogu u seriji "Bračne vode".

"Kad osvojite nagradu možete razgovarati s kim god hoćete i svi žele razgovarati s vama", rekla je. "Moja kćer je htjela upoznati Colina Firtha, i upoznala ga je. Helen Mirren razgovarala je sa mnom kao da smo stare prijateljice, a Anne Hathaway je jedva čekala upoznati me", rekla je Katey.

Prije nego je postala glumica, radila je kao konobarica. "Uzimala sam krive narudžbe, prolijevala kave i svađala se s gostima. Nakon posla bih uzela gitaru i pjevala cijelo vrijeme", opisala je svoje mladenačke dane.

Bila je backup pjevačica za Bette Midler i Ettu James i kaže kako je sasvim slučajno završila u glumi. Lovci na talente su joj pristupili i pozvali je na audiciju za jedan show što je isprva odbila, no kasnije se ipak upustila u glumačke vode. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.