Par je odlučio živjeti godinu dana u šatoru s troje djece: Večeramo na plaži

Foto/Screenshot: Instagram/TikTok

AUSTRALCI Bohannah i Tye Gerritsen odlučili su se za nekonvencionalan način života. Par, naime, putuje sa svoje troje djece u prikolici, žive u šatoru i pripremaju večeru na plaži. 

Njihovo putovanje započelo je 2018., kada su počeli živjeti u karavanu iz 1981. kojem su dali nadimak "Sunny", a detalje svog nomadskog stila života redovito objavljuju na društvenim mrežama. Nedavno su na TikToku objavili video koji je pregledan gotovo pola milijuna puta, a u kojem su pokazali kako trenutno žive u šatoru na plaži. 

@thesimplefolk_ A tent for a year - would you do it?! After this chapter, I think we’ll be able to do just about anything together 🎪 #tentlife #campinspo #belltent #roadtripaustralia #tenting #campingaustralia #familytok ♬ bones_Chelsea Cutler - Chelsea Cutler

"Šator na godinu dana - biste li to učinili?! Nakon ovog poglavlja, mislim da ćemo moći učiniti gotovo sve zajedno", napisali su uz video, a zatim se pohvalili kako pripremaju večeru na plaži, uz zalazak sunca i logorsku vatru.  

"Naša omiljena vrsta večere. Potrebno je malo više truda, ali uvijek je vrijedno. Ovo je vaš znak da odnesete večeru na plažu", napisali su. 

@thesimplefolk_ Our favourite kind of dinners ✨ a little more effort required but always worth the reward #campout #dinnerinspo #sunset #kidtok #familylife #childhood #campfire ♬ original sound - bohannah

"Upravo sam pronašao vaš profil, a vaša mala obitelj i način života moj je san, raduje me što vidim da ovo postoji i hvala vam što ste to podijelili", glasi jedan od komentara. 

"Ovo je najslađa i najinspirativnija stvar koju sam vidjela u dugo vremena", "Djeca će imati lijepo i pustolovno djetinjstvo" i "Prekrasno, bravo za vas i vašu obitelj", neki su od brojnih komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.