Ovog vas vikenda čeka najbolji ovogodišnji rođendanski party: Aurora slavi punoljetnost!

PRIMOŠTENSKI klub Aurora ove godine slavi svoj 18. rođendan, a s obzirom da je na proslavama punoljetnosti uvijek zajamčena dobra zabava, pozivamo vas da ovog vikenda, u petak 26. lipnja i u subotu 27. lipnja, provjerite još jednom zašto Aurora uživa status jednog od najboljih hrvatskih klubova.

Rođendansku čestitku u petak će Aurori umjesto Marilyn Monroe otpjevati Tony Cetinski, koji će svojim koncertom ujedno najaviti i početak bogate ljetne glazbene sezone u tom primoštenskom klubu. I dok će Tony svojim pjesmama grijati atmosferu na terasi Aurore, klupskim će podijem žariti i paliti DJ Mario. No, ni tu nije kraj. Poznato je da dobre proslave valja reprizirati pa će tako atmosferu u subotu zajedničkim snagama zagrijati Sharam (Get Wild World Tour) i DJ Stype.

U sklopu Aurore se nalaze lounge room, zatvoreni podij, vanjski podij/terasa, dva VIP dijela i pet šankova, a kad umorni od plesa i opijeni dobrom glazbom ogladnite, tu su pizzeria i steak house. Pauze između zavođenja komada na podiju možete kratiti i igrajući biljar.

Ovog vikenda ljeto u Aurori tek počinje, a pred svim ljubiteljima dobrih klupskih koncerata i partyja prave su poslastice: Za 3. srpnja je zakazan Pjena party, večer kasnije će Simona Gotovac promovirati svoj novi album "Vrijedna grijeha", a 10. srpnja će Auroru zapaliti Umek & Marko Nastić. Severinin koncert je zakazan za 11. srpnja, dok ćete se dan kasnije ponovno moći kupati u pjeni na još jednom Foam Partyju. Cijeli ljetni klupski raspored možete pogledati ovdje. Ukratko, u Primoštenu nas čeka jedno ludo i nezaboravno ljeto. Nemojte ga propustiti!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.