Fotka golišave Jennifer Lawrence u hladnom Londonu razljutila mnoge: "Žena mora pokazati kožu?"

Foto: Guliver Image/Getty Images

NAKON dodjele nagrada BAFTA, Jennifer Lawrence ostala je u Londonu promovirati svoj novi film Red Sparrow. 

27-godišnja glumica tim je povodom pozirala na balkonu jednog londonskog hotela sa svojim kolegama iz filma, glumcima Joelom Edgertonom, Jeremyjem Ironsom i Matthiasom Schoenaertsom, te redateljem Francisom Lawrenceom, a fotografije su odmah uspjele razljutiti društvene mreže.

Naime, na fotografiji su muškarci zabundani kako i priliči ovom godišnjem dobu, imaju čizme i kapute, dok je Jennifer Lawrence razgolićena kao usred ljeta. Ona je tijekom snimanja imala samo dekoltiranu haljinu Versace s dubokim prorezom na nozi te otvorene sandale, a mnogi su u tome vidjeli tužnu istinu o tome kako se odnosi prema ženama u Hollywoodu.

"Ovo je tako depresivna fotografija, koja sve otkriva. Nije ni manje bitno to što sam bila vani i što je zaista hladno", napisala je na Twitteru novinarka Helen Lewis. 

"Jesu li ikad razmišljali o kaputu?", "#Kaputezažene", "Jesu li producenti samo drugima osigurali kapute ili je ona sama odlučila da ga ne želi nositi?", "I samo zato što je žena ona mora pokazati kožu... Wow, totalna jednakost", komentirali su drugi tviteraši.

No bilo je i onih koji u ovoj fotki nisu vidjeli ništa depresivno jer su zaključili da je Jennifer vjerojatno sama odlučila tako se odjenuti.

"Jeste li ikad pomislili da je ona možda htjela to odjenuti?", "Možda je samo otpornija od svih njih", "Prestanite donositi zaključke na brzinu", komentirali su neki.

Inače, Jennifer Lawrence na dodjeli nagrada BAFTA razljutila je Britance odgovorom njihovoj legendarnoj voditeljici Joanni Lumley.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.