Ovo je nova Miss Varaždinske županije. Ima dozvolu za nošenje oružja

Foto: Denis Rodeš/Miss Hrvatske/PR

U samom centru Varaždinskih Toplica, u neposrednoj blizini termalnog lječilišta, rimskih iskopina, u modernom novootvorenom hotelu Bernarda izabrana je Miss Varaždinske županije za Miss Hrvatske 2023. Pobjednica izbora je 24-godišnja Patricija Dimitrovski koja je pobjedom stekla pravo natjecanja na finalu Miss Hrvatske 2023. koje će se održati u studenome ove godine. 

Bavila se borilačkim vještinama 

Patricija radi kao tehničar zaštite osoba i imovina te ima dozvolu za nošenje oružja. Bavila se borilačkim vještinama te odlično govori njemački jezik. U modnoj školi vodi tim djevojčica i priprema ih za revije i editorijale.  

"Vjerujem kako će mi izbor za Miss Varaždinske županije pomoći da proširim krug relevantnih ljudi koji će mi otvoriti vrata u svijet mode i glamura", izjavila je nakon pobjede. Prvom pratiljom proglašena je Ema Hranj, a drugom Tajana Punčec. 

"Izuzetno smo sretni što smo nakon četiri godine bili ponovno u Varaždinu, stoga zahvaljujem Varaždinskoj županiji na čelu s gospodinom Anđelkom Stričakom, Gradu Varaždinske Toplice, gradonačelnici Dragici Ratković te gospođi Bernardi Cecelji na izuzetnom gostoprimstvu", izjavila je Iva Loparić Kontek, direktorica izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.