Ovi tipovi ne žele hodati sa samohranim majkama: "Njihova tijela su uništena"

Foto: 123RF

NA INTERNETU se može naći svega, pa i ne baš mudrih misli tipova koji ne žele ulaziti u veze sa samohranim majkama. Među suludim razlozima za to navode i da samohrane majke "imaju upitne vještine prosuđivanja" te "misle da se svijet vrti oko njih".

Jedan od takvih tipova je Richard Cooper koji na društvenim mrežama tijela samohranih majki opisuje kao uništena te tvrdi da će njihova djeca muškarcu "uzeti sav novac i uništiti snove".

Kao opravdanje za svoje stavove navodi da je tri godine bio u vezi sa samohranom majkom dvojice sinova.

"Kad vidite kako je to, počnete razmišljati", tvrdi.

Dodaje da je najveći razlog zbog kojeg sad izbjegava veze sa samohranim majkama činjenica da je tuga nakon prekida još veća.

"Kad ona ode, odlaze i djeca s njom. Nikad ih više nećete vidjeti i, iako su vas tijekom veze izluđivala, srce vam je slomljeno zbog njih. Samohranim majkama nije teško prekinuti vezu jer su to očito napravile i prije. Njima nije teško nastaviti dalje i ući u sljedeću vezu", tvrdi Richard.

"Misle da su desetka, a samo su šestica"

Po njemu, samohrane majke imaju upitne vještine rasuđivanja te im muškarac nikad neće biti na prvom mjestu.

"Pričekajte nekog tko će imati kapacitete i vrijeme za vas", savjetuje.

Požalio se i da su njena djeca trošila vrijeme te da samohrane majke misle da se svijet vrti oko njihove djece "koja često rade protiv vas".

Na kraju je zaključio i da samohrane majke misle da izgledaju bolje nego što zaista izgledaju: "Ako odete na bilo koju aplikaciju za upoznavanje, vidjet ćete samohrane majke koje misle da su desetka, a zapravo su samo šestica."

"Samohrane majke koštaju više"

On nije jedini koji tako misli. S njim se slaže 52-godišnji Jonathan Cass koji je za The Sun rekao da izbjegava žene za koje posumnja da imaju djecu.

"Ne želim biti druga violina. Samohrane majke koštaju previše. Sebičan sam i izbjegavanje žena s djecom dio je moje sebičnosti", kaže on.

Sedam godina mlađi Paul Dakers tvrdi da nije "mentalno spreman" na emocije koje donosi odgoj tuđe djece te tvrdi da ne želi trošiti svoj novac na njih. Dan Mower se pak boji da će ga ta djeca prekidati u intimnim trenucima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.