Ovi celebovi su veoma bliski prijatelji, a vjerojatno niste znali ni da se poznaju

Foto: Profimedia

NEKE SU slavne osobe povezane na čudne načine - ne zato što su možda bili kolege sa seta ili su se navodno spetljale. Evo nekoliko primjera kako su se naizgled nespojive zvijezde sprijateljile. 

Jon Hamm i Ellie Kemper

Glumac Jon Hamm predavao je glumu Ellie Kemper dok je ona bila u srednjoj školi. Kasnije, kad se pokušavala probiti u Los Angelesu, potražila je Hamma (koji je tada glumio u seriji Mad Men) i pozvala ga na svoju predstavu i on je došao. 

Adam Levine i Jonah Hill

Adam Levine i Jonah Hill poznaju se još iz djetinjstva jer su im roditelji bili dobri prijatelji. "Naša su djeca odrasla zajedno", rekla je Patsy Noah, Levineova mama.

Eddie Redmayne i Tom Hiddleston

Eddie Redmayne i Tom Hiddleston zajedno su išli na fakultet, a čak su i glumili u predstavi A Passage to India u kojoj je Redmayne bio glavni lik, dok je Hiddleston "glumio prednju desnu nogu slona na kojem je Eddie bio", barem je tako rekao Grahamu Nortonu.

Jennifer Aniston i Chaz Bono

Jennifer Aniston družila se s Chazom Bonom (sinom pjevačice Cher) u srednjoj školi. Aniston je često "visila" u Cherinoj kući. Pjevačica se sjeća kako je Aniston često jela razne grickalice u njenoj kuhinji.

Adam Sandler i Judd Apatow

Adam Sandler je živio s Juddom Apatowom u stanu prije nego što su postali slavni. Sandler je na kraju otišao iz stana kako bi se pridružio ekipi SNL-a, ali je nastavio plaćati stanarinu jer je bio zabrinut da će dobiti otkaz i morati se vratiti u Los Angeles. 

Justin Timberlake i Ryan Gosling

Budući da se mama Ryana Goslinga nije mogla brinuti o sinu na snimanju emisije Mickey Mouse Club House koju je on snimao s Justinom Timberlakeom, brigu o dečkima preuzela je majka Justina Timberlakea, koja je u jednom trenutku bila i Goslingova skrbnica. 

Mindy Kaling i Conan O'Brien

Mindy Kaling stažirala je u emisiji Conana O'Briena prije nego što je postala poznata.

Naomi Watts i Nicole Kidman

Naomi Watts i Nicole Kidman su išle zajedno u srednju školu. Bile su bliske prijateljice. "Ona mi je kao sestra. Nicole je za mene utjelovljenje riječi 'sestra'", rekla je Watts za Kidman. 

Usher i Beyonce

Usher je pazio na Beyonce i ostatak njezine pjevačke grupe kad su došle u Atlantu raditi s producentom Darylom Simmonsom. "Morao sam ih paziti jer sam bio autoritet, a bio sam tinejdžer", rekao je.

Brandy i Kobe Bryant

Pjevačica Brandy je išla na maturalnu zabavu s Kobeom Bryantom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.