Ove naslovnice jasno pokazuju koliko su Srbi ludi za Arkanovim i Cecinim sinom

Foto: Instagram

DANAS se u Beogradu oženio 23-godišnji Veljko Ražnatović, u medijima poznat kao Cecin sin za kojim su od rođenja ludi tamošnji mediji. Veljko je oženio Bogdanu Rodić, a srbijanski mediji su cijeli dan svadbe pratili uživo. Prenio se svaki detalj svadbe - od cijena haljine i proslave, preko analize ponašanja mladenaca, sve do prisjećanja na svadbu Arkana i Cece koja je u Srbiji i dalje poznata kao "svadba veka".

Naslovnice srbijanskih medija danas su prepune Veljka, Bogdane i Cece. Na svadbu je pozvano 500 gostiju koji su donijeli vrijedne darove mladencima, a srpski novinari stajali su ispred hotela i uzimali izjave od svakog od gostiju.

Teško je prebrojiti koliko je vijesti srpska publika danas pročitala o Veljkovoj svadbi, a očito im još uvijek nije dosta. Arkanova djeca velike su zvijezde u Srbiji, pa su jednako manijakalno mediji pratili i 18. rođendan Anastasije Ražnatović, kada mu se rugala cijela regija.

Ceca i Arkan su oboje djece medijima pokazali kad su imali manje od mjesec dana, a Veljko i Anastasija su odrasli pod medijskom pažnjom, ali i osiguranjem koje ih je, zbog roditelja, pratilo 24 sata na dan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.