Ove ekipe dokazale su da Večera za 5 na selu nisu samo kalkulacije i loše ocjene

Foto: RTL

DA Večera za 5 na selu nisu samo kalkulacije, negativni komentari i loše ocjene, dokazuju ove ekipe koje su svojim skladom i dobrim raspoloženjem zabavile sve gledatelje.

Jedni od natjecatelja koje ćemo pamtiti po dobroj hrani, još boljoj zabavi te poštenom i velikodušnom ocjenjivanju definitivno su Vanja Uzelac, Marko Divjak, Marija Blašković, Marija Noršić te Dubravka Rešetar iz Samobora i okolice. Naime, već na prvoj večeri asistentica u nastavi Vanja ugodno je iznenadila goste tematskom večerom s pivom, koja je nadmašila sva očekivanja i pokupila čak tri desetke i devetku.

Kroz tjedan su svi oduševili pripremljenim specijalitetima i opuštenom atmosferom, pa su se visoke ocjene nastavile nizati, a kozmetičarka Dubravka čak je osvojila maksimalan broj bodova - četiri desetke.

Baš kao i u Samoboru, vesela ekipa okupila se u Zadru i okolici, gdje su kandidati bili Ivana Čirjak, Ivana Nemarić, Kristina Smolić, Marica Krstić i pjevač Duje Stanišić, koji je svaku večeru u tom tjednu ocijenio desetkom.

"Desetka jer je bilo bomba!" bio je jedan od Dujinih komentara, koji se, unatoč tome što je vegetarijanac, dobro počastio na svim večerama, a pobjedu tjedna odnijela je Marica.

U riječkom su tjednu gledatelje nasmijavali Leo Pavela, Erika Šandrul, Enis Softić, Nikita Dajčer i Dalibor Mladenić, koji su tijekom večera postali dobri prijatelji, pa su se šale za stolom samo nizale. Osim veselja i smijeha, bilo je tu i vrhunskih jela te visokih ocjena. U tom su tjednu čak dva natjecatelja imala maksimalan broj bodova, a između Enisa i Dalibora ekipa se na kraju odlučila da je pobjednik Dalibor Mladenić.

Hoće li u novoj sezoni Večere za 5 na selu biti više pozitivnih ili negativnih komentara, visokih ili niskih ocjena, hoće li biti skladne ekipe ili svađe, saznat ćemo uskoro.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.