Ovako je Antonija Blaće izgledala kad je vodila "Večeru za pet" prije 12 godina

Foto: Instagram / RTL

ANTONIJA BLAĆE prije 15 godina ušla je u Big Brother kuću kao jedna od natjecateljica, a iako nije pobijedila, kući se nije vratila kao gubitnica. Nedugo nakon toga RTL joj je ponudio da bude voditeljica pa je tako već 2007. godine postala lice showa "Večera za pet".

Riječ je o emisiji u kojoj se pet natjecatelja izmjenjuje u kuhanju, svaki se dan međusobno ocjenjuju, peti dan proglašavaju pobjednika. Osim što je bodrila natjecatelje koji su bili uzbuđeni jer su se prvi put susreli s TV kamerama, Šibenčanka je uživala u njihovim jelima.

Voditeljica je otkrila kako je u tom razdoblju naučila mnogo toga o pripremanju hrane, kao da i danas koristi neke recepte koje je tada otkrila. "Naučila sam praviti kolač s biskvitom od lješnjaka, sirom i borovnicama. I danas mi je to najbolji kolač! Uvijek sam imala puno pitanja za kandidate, ali u njihovo se kuhanje nisam smjela miješati", rekla je za RTL.

Antonija danas izgleda dosta drugačije nego tada, a u međuvremenu je postala dobro poznato lice s malih ekrana. Uz to, trenutno je voditeljica showa "Zvijezde - ljetni hit".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.