Ovaj zamak je najljepša nekretnina u Provansi. Najam košta najmanje 22 tisuće eura

Foto: Booking

Château de Tourreau jedan je od najljepših dvoraca u Provansi. I iznajmljuje se na Bookingu.

Zamak iz 17. stoljeća bez sumnje je jedan od najboljih posjeda za iznajmljivanje u Provansi i jedna od tamošnjih najljepših nekretnina uopće. Renoviran je u skladu sa svojim povijesnim duhom, ali s pogodnostima i sadržajima 21. stoljeća, a dizajn interijera besprijekoran je na svakom koraku.

Ima 17 hektara privatnog parka, koji uključuje povijesnu posvećenu kapelicu, pažljivo dizajnirane vrtove (s velikim bazenom i teniskim terenima), kao i šume, voćnjake, potoke i malo jezero.

22 tisuće eura za tri noći

Ovaj zamak moguće je unajmiti na Bookingu. Cijena tri noći u Château de Tourreau je oko 22 tisuće eura. Interijer se sastoji od najmanje 800 četvornih metara, s ukupno devet dvokrevetnih soba.

U prizemlju i na prvom katu su tri glavne spavaće sobe s bračnim krevetima i vlastitim kupaonicama. A na drugom je još šest spavaćih soba, od kojih sve također imaju vlastitu kupaonicu. Imate, naravno, i svog kuhara, a na posjedu možete naručiti i satove kuhanja francuskih specijaliteta.

Unutarnje dvorište zamka posebno je fascinantno. Ondje su fontane i zidovi prekriveni jasminom te veliki stol za objedovanje na otvorenom. 

Sportski sadržaji uključuju teretanu, bazen veličine 25 x 10 metara, travnati teniski teren i teren za squash, a okolica dvorca fascinira svojim kitnjastim vrtovima, mirnim šumama, voćnjacima i blagim potocima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.