Otkriveno: Legendarna manekenka i gole plesačice na "najseksi otvaranju Olimpijskih igara ikada"

Foto: FAH

BROJI se sitno do spektakularnog otvaranja Olimpijskih igara u Riju, a kako se bliži 5. kolovoza, tako sve više detalja o showu koji se sprema. Prema ekskluzivnim informadijama Daily Maila, bit će to "najseksi ikada" ceremonija otvaranja Olimpijade, s "golemim brojem polugolih ljepotica", a sada je otkriveno da će u svemu sudjelovati i slavni supermodel Gisele Bundchen.

35-godišnja manekenka lani se povukla s modnih pista, no na ceremoniji otvaranja Olimpijade pojavit će se kao legendarna "Girl From Ipanema". Na slavni stadion će ušetati u pratnji kultnog hita koji će na klaviru odsvirati brazilski glazbenik Paolo Jobim, sin autora koji je 1962. godine osvojio svijet ovom pjesmom.

U nastavku programa očekuje se najveći broj polugolih žena dosad viđen na bilo kojem otvorenju Olimpijade.

"Bit će golem broj gotovo sasvim golih žena koje će plesati sambu. Kostimi su dizajnirani tako da otkriju što je više kože moguće, što znači s najmanjom mogućom količinom materijala uopće. Ipak je ovo Brazil, zemlja u kojoj se žensko tijelo slavi kao nigdje drugdje na svijetu", pojasnio je izvor za Daily Mail.

Spektakularno otvaranje Olimpijskih igara u Riu trajat će tri sata, a očekuje se da će ga u izravnom prijenosu pratiti milijuni gledatelja diljem svijeta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.