Otkriveno kako je bivši partner Kardashianke reagirao na njene zaruke: Poludio je

Foto: Instagram

PREMDA su prekinuli prije više od pet godina, reality zvijezda Scott Disick, čini se, još uvijek pati za svojom bivšom partnericom Kourtney Kardashian. Naime, kako je otkrio izvor blizak bivšem paru za E! News, izgleda da je Scottu teško pala vijest o zarukama njegove bivše partnerice i majke njihovo troje djece s bubnjarem benda Blink 182 Travisom Barkerom.

Izvor otkriva da je Disick "znao da će se to dogoditi jer ga je obitelj Kardashian-Jenner ranije upozorila na to". Slabo je to ublažilo njegovu bol, a Scott je i dalje "jako tužan i bezvoljan zbog te vijesti", tvrdi američki tabloid. Premda su prekinuli još 2015., trenutno navodno proživljava teško razdoblje.

"Scott je poludio. Jako mu je loše i samo je pitanje trenutka kad će mu postati još gore", otkrio je izvor.

Scott i Kourtney započeli su vezu 2006. godine, a zajedno su bili više od 10 godina te su dobili troje djece, sinove Masona i Reigna te kćer Penelope. Nikada se nisu vjenčali. Njihova veza okončana je 2015. godine, kada je Kourtney ostavila Scotta na Dan nezavisnosti. Uzrujalo ju je navodno njegovo ponašanje, a blizak izvor otkrio je tad da je "Kourtney uvijek čuvala leđa Scottu i bila na njegovoj strani, no s troje djece više nije mogla trpjeti njegovo ponašanje".

"Njemu će uvijek biti stalo do Kourtney. Ona je majka njegove djece i nitko se ne može usporediti s tim", dodao je drugi izvor. "On će zauvijek biti dijelom obitelji Kardashian, no teško mu je biti blizu Kourtney i Travisa", naglasio je.

Disick je također jednom prilikom slao poruke Kourtneyinom bivšem dečku Younesu Bedjimi u kojima je komentirao nju i Travisa. "Je li ova ženska normalna!??? Brate, što bi ovo trebalo biti? Usred Italije?" upitao je Scott Younesa u poruci, uz koju mu je poslao i fotografiju na kojoj se Kourtney i Travis strastveno ljube.

"Scott Disick je i dalje jako ogorčen zbog Kourtneyine i Travisove veze. Želi da ona bude sretna, ali zapravo će uvijek žaliti zbog njihove veze i zbog toga što nije uspjelo", rekao je izvor blizak Scottu. "Ogorčen je jer nikada nije vidio Kourtney ovako ozbiljnu s nekim."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.