Poznat uzrok smrti glumice Kirstie Alley, imala je težak oblik raka

Foto: Profimedia

GLUMICA Kirstie Alley imala je rak crijeva prije nego što je umrla u 71. godini života u ponedjeljak, otkrio je to njezin predstavnik za People.

O njezinoj su smrti prvo obavijestili njezini najbliži. U priopćenju obitelji nije precizirano od kojeg je raka preminula, ali se navodi da je "tek nedavno otkriven", no njezin predstavnik je sada ipak potvrdio kako je riječ o raku crijeva. 

"Svim našim prijateljima diljem svijeta... Sa žalošću vas obavještavamo da je naša nevjerojatna, snažna i voljena majka preminula nakon bitke s rakom, koji je otkriven tek nedavno. Bila je okružena najbližom obitelji i borila se s velikom ustrajnošću... Koliko je god bila nevjerojatna na ekranu i filmskom platnu, bila je još bolja majka i baka", navodi se.

Američka glumica najpoznatija je po ulozi u kultnoj seriji Kafić uzdravlje, a za tu je ulogu osvojila i Emmy. Također je glumila u filmovima Zvjezdane staze II: Khanov gnjev, Drop Dead Gorgeous (Crkni, ljepotice) te Gle tko to govori. 

U Kafiću Uzdravlje, NBC-jevom sitcomu o baru u Bostonu, glumila je Rebeccu Howe. Pojavila se u 147 epizoda nakon što se pridružila seriji na vrhuncu popularnosti te nastavila glumiti u njoj do 1993. godine. Te je godine osvojila drugi Emmy za najbolju glavnu glumicu, taj put za film CBS-a pod nazivom Davidova majka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.