Rat u pozadini Božićne bajke: Otkrivamo sve o svađi Salajevih

Foto: Index

BOŽIĆNA bajka obitelji Salaj u Grabovnici kraj Čazme počela je prije 15 godina, a ovogodišnja s preko 2 milijuna lampica vrata posjetiteljima otvara danas u 16 sati. Ipak, dio imanja ove godine neće zasvijetliti, a razlog tome je svađa oca i sina. 

"Vizija Zlatka Salaja nije se slagala s vizijom njegovog sina Alena i Ane Bertić, no to je stara priča koja više nije ni aktualna", otkrio je za Index Pavao Leljak, voditelj marketinga Božićne priče.

Ipak, zbog te razmirice do koje je došlo nakon ovogodišnje uskršnje priče, Alen Salaj i Ana Bertić (bivša glavna suradnica Salajevih) ugasili su Zadrugu Božićna bajka (koja je dotad bila formalni organizator manifestacije, te osnovali svoju tvrtku Božićna bajka.

Dio imanja koji ove godine neće zasvijetliti Zlatko je sinu poklonio, no zbog razilaženja u mišljenju, ove godine ostat će u mraku. "Nikakvog utjecaja na božićnu priču to neće imati", rekao nam je Leljak te dodao da je Zlatko opet sam šef imanja, baš kao u počecima božićne bajke obitelji Salaj.

Bilo kako bilo, posjetitelje će danas na svečanom otvaranju u 16:00 sati dočekati spektakl, a najavljeni su i poneki noviteti te iznenađenja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.