Otac tjerao kćer da odrađuje kućanske poslove u zamjenu za uloške, ljudi podivljali

Screenshot: YouTube

JEDAN je otac korisnike Reddita doveo do ludila podijelivši svoju priču. 

Pitao ih je ima li pravo tjerati svoju kćer da radi dodatne kućanske poslove jer na nju svaki mjesec troši više novca zbog njene menstruacije. Dakle, na neki je način tjera da mu se oduži jer zbog njenih bioloških potreba na nju troši više novca nego na sina. 

"Ja, 50-godišnji muškarac, izgubio sam ženu prije deset godina. Samohrani sam otac 17-godišnjem sinu i 15-godišnjoj kćeri. Nedavno me jedna obitelj prozvala jer moja kći odrađuje kućanske poslove, a sin ne. Objasnio sam im da je to zato što na nju zbog njenih menstruacija trošim više novca, pa je to način na koji mi ona vraća", napisao je. 

"Čisti naše zajedničke prostorije i kupaonice te kuha četiri obroka tjedno. Brat me upozorio da na sina trošim dvostruko više novca zbog njegovih izvanškolskih aktivnosti, ali sam mu objasnio kako mislim da će mu to pomoći pri upisu na fakultet, dok se ona bavi samo hobijima. Čula me i odlučila da više neće odrađivati kućanske poslove, a kad sam zaprijetio da ću joj prestati kupovati uloške, spakirala je torbu i otišla", dodao je te pojasnio kako sin igra američki nogomet i bejzbol, dok kći pjeva u zboru i bavi se grupnim plesom, pa on smatra da sin svakako ima veće šanse za upis na fakultet.

"Ovo ne može biti istina. Ti si stvarno idiot", "Budala si, ne zato što očekuješ da klinci rade nešto po kući, nego zbog svog seksizma i užasnog načina na koji si pristupio ovome", "Kći će te zamrziti jer jasno je da imaš miljenika", "Supruga bi te se sramila", samo su neki od odgovora drugih korisnika Reddita, a tema je ubrzo postala viralna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.