Otac Marijane Seifert demantirao tvrdnje njezine sestre: "Ne znam o čemu priča"

Foto: Tomislav Miletic/Pixsell

IVO Kovačević, otac Marijane Seifert, koja je u travnju nestala u Zagrebu, demantirao je tvrdnje svoje druge kćeri Maje da je obitelj saznala 99% istine o njezinom nestanku.

"Ja stvarno ne znam o čemu Maja priča? O kakvoj istini? Shvatite me, nije nam drago da je uopće išla tamo i ne želim ulaziti u njezine razloge zašto je to rekla... Mogu vam kazati da je istraga o Marijaninom nestanku i dalje otvorena i traje. 

Apeliram ovim putem da vi novinari ne zaboravite na moju kćer i s vremena na vrijeme podsjetite javnost na njezin nestanak. Također, molim sve one koji nešto znaju o tome što se uistinu dogodilo te večeri, kad je Marijana nestala, da kažu policiji ili dođu do mene", rekao je Kovačević za Slobodnu Dalmaciju.

Maja Kovačević na ulasku u Zadrugu rekla da znaju gotovo sve

Podsjetimo, Maja Kovačević sinoć je ušla u srbijanski reality show Zadruga i pritom rekla da je obitelj saznala istinu o nestanku Marijane.

"Zadrugu sam ugovorila prije te tragedije i ljudima mora biti jasno da se sve dogodilo u međuvremenu. Večeras je moj ulazak i ne bih htjela fokusirati se i o tome pričati, za sve postoji svoje vrijeme.

Mi smo kao obitelj dali sve od sebe i saznali smo 99.9% toga. Kada budem bila spremna to ispričati, podijelit ću to s javnošću. Dobila sam sliku što se dogodilo i nekako pokušavam to prihvatiti. Saznali smo sve što je bilo'', rekla je.

"Ljudi ne shvaćaju da život ide dalje. Ne smijem odustati od sebe", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.