Osvojite ulaznice za Re-Vel-In festival: Očekuju vas Tom Novy, Inna, Josh Wink, Danny Howells i Sharam

ZA RAZLIKU od srednjeg i sjevernog Jadrana jug naše obale dosad nije obilovao glazbenim festivalima. Sve to mijenja se pokretanjem Re-Vel-In festivala koji će se održati od 28. do 31. srpnja u prostoru najimpresivnijeg kluba na Jadranu - dubrovačkom Culture Clubu Revelin, smještenom u istoimenoj dubrovačkoj tvrđavi. Velika centralna dvorana kluba i prekrasna terasa s jednim od najljepših pogleda koje ćete doživjeti mogu primiti više tisuća posjetitelja i omogućiti im da se doslovno svi osjećaju kao VIP.

Re-Vel-In je primarno festival elektronske glazbe koji publici željnoj zabave do jutra donosi najveća svjetska, regionalna i lokalna imena plesne glazbe. No, više od toga, Re-Vel-In je "feel good" festival, festival dobre glazbe i dobrih vibracija na mjestu kojem ćete se vraćati još puno puta. Ovim festivalom Dubrovnik i njegovi gosti dobivaju centralni i najveći glazbeni događaj ljeta kojim će se iznimno obogatiti turistička ponuda grada, ali i cijelog juga Dalmacije.

28. srpnja - Tom Novy

Prisutan na sceni već više od 15 godina, Tom Novy je razvijao stil unutar domene house zvuka, od početnog progresivnog do aktualnog garage housea prožetog vokalima. Među najveće Tomove uspjehe definitivno spadaju singlovi "Without Your Love" i "Your Body", ali i činjenica da je nevjerojatnih 14 godina bio resident kultnog Spacea na Ibizi.

29. srpnja - Inna

Nastup na Re-Vel-In Festivalu bit će prvi hrvatski nastup pjevačice čiji su singlovi "Club Rocker" i "Sun Is Up" najveći europski plesni hitovi proteklih mjeseci i čiju karijeru glazbenice, humanitarke i modne ikone prati više od 3 milijuna fanova na Facebooku. Prekrasna 24 godišnja Rumunjka na naš festival dolazi s live showom i reputacijom prvorazredne, adrenalinske koncertne eksplozije.

Ova atraktivna pjevačica dosad je objavila dva albuma - "I Am The Club Roker" i "Hot", čiji su singlovi hvatali vrhove top lista u Velikoj Britaniji, Španjolskoj, Francuskoj, Rusiji, Švicarskoj i diljem Europe. Nastup u Dubrovniku ovoj će ambasadorici UNICEF-a i aktivistici za prava životinja biti premijerni u Hrvatskoj, samo nekoliko tjedana nakon što je oduševila više od 15 tisuća fanova na velikom partyju u Ljubljani.

30. srpnja - Josh Wink & Danny Howells


Josh Wink je autor planetarnog hita "Higher State of Consciousness", iznimno popularan DJ i čest gost ovih krajeva, jedan od ključnih protagonista svjetske elektronske scene u svojim će nastupima proći širok pojas žanrova - od techna preko housea do drum'n'bassa i eksperimentalne muzike. Kao producent i remixer je surađivao s mnogim velikim imenima među kojima su i Depeche Mode, Radiohead, Moby, Trent Reznor i Gorillaz.

Winku će se na sceni pridružiti i legendarni Danny Howells - svjetski poznati DJ i producent čija glazba se može opisati kao progressive house, ali ljudi više vole koristiti kovanicu "deepsexyfuturistictechfunkouse". Nadaleko je poznata njegova interakcija s publikom za vrijeme nastupa, kao i šareni outfiti i neizbježni eye liner.

31. srpnja - Sharam


Kultni house DJ i producent, dio poznatog dvojca Deep Dish, Toni Juranović, osvajač Grammyja i podjednako uspješan solo izvođač. Vrhunac Sharamove karijere definitivno su bili objava singla "PATT (Party All The Time)", ljetnog superhita 2006. te izlazak albuma "Get Wild" na kojem se surađivao sa Diddyjem, te Kid Cudijem, Patsy Cline s kojima potpisuje singl "She Cam Along", jednu od klupskih himni 2009. godine.

FESTIVALSKE ULAZNICE:

PROMOTIVNA CIJENA: 249 kn
PRETPRODAJA: 299 kn
NA DAN FESTIVALA: 349 kn

JEDNODNEVNE ULAZNICE:
PRETPRODAJA: 99 kn
NA DAN FESTIVALA: 120 kn

Ulaznice za Re-Vel-In festival mogu se kupiti u sustavu Eventima (www.eventim.hr) i na blagajni Culture Cluba Revelin.

Osvojite ulaznice!

Najbržima poklanjamo 10 puta po dvije ulaznice za festival. Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen s "Re-Vel-In Festival 2011" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.