Ostala u šoku kad je na svadbenim cipelama našla tajnu poruku od preminule mame

Foto: Instagram

ŽENA iz Velike Britanije nije mogla doći k sebi nakon što je pronašla tajnu poruku na vjenčanim cipelama.

Emma, čije prezime nije navedeno, iz britanskog Kibworth Beauchampa zaručila se 2016. godine, no nažalost, mjesec dana kasnije njezinoj mami dijagnosticiran je rak i iduće godine je preminula.

No prekrasnom i neočekivanom gestom pronašla je način da bude dio vjenčanja svoje kćeri u kolovozu ove godine, piše BBC. Bez njezinog znanja, ne samo da je platila Emmine svadbene cipele već je na njima prošli tjedan otkrila iskrenu poruku od mame, ugraviranu na petu.

"Željela sam da imaš poklon od mene na dan vjenčanja. Svadbene cipele moj su poklon tebi. Nadam se da ćeš imati čaroban dan. Puno puno ljubavi i velikih zagrljaja", piše na cipelama britanskog branda Lace & Love, koji je s mamom u tajnosti sve dogovorio, a sad je i priču podijelio na Facebooku.

Buduća 38-godišnja mladenka za BBC je rekla kako ju je poruka "apsolutno šokirala". "Počela sam plakati... bila sam slomljena. Nisam mogla disati, nisam mogla govoriti", prisjetila se.

Cipele je dobila u subotu poštom. "Nisam imala pojma, moj zaručnik je znao. Bio je to apsolutni šok."

Prije nego je njezina majka preminula od raka pluća, napisala je brojna pisma i drugim članovima obitelji kad je saznala da ima godinu do dvije života.

"Nisam dobila pismo, isteklo joj je vrijeme", rekla je Emma te dodala da joj je ovo zato još posebnije.

Objava na Facebooku izazvala je brojne reakcije, a mnogi su priznali da nisu mogli suzdržati suze.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.