Osjetila propuh u kupaonici pa pomaknula ogledalo, šokiralo ju ono što je ugledala

Screenshot: Reddit

DRUŠTVENIM mrežama kruži snimka djevojke iz New Yorka koja je slučajno otkrila tajni prolaz iza ogledala u kupaonici. Djevojka je osjetila propuh u kupaonici i odlučila istražiti odakle dolazi hladan zrak. 

"Koliko god da je vani vruće, u stanu je hladno", objasnila je te otkrila da je shvatila da hladan zrak dolazi iz kupaonice. Kad je pomaknula ogledalo, ugledala je tajni prolaz i odlučila istražiti kamo vodi. Pozvala je prijatelja u stan i uključila kameru te se s baterijskom lampom i čekićem provukla kroz otvor. 

NEW YORK CITY MYSTERY: Is there a hidden room behind my bathroom mirror?
byu/filmingfisheyes ininterestingasfuck

"Tamo je soba!" uzviknula je, a njezin prijatelj ju je upitao živi li netko u njoj. Kad je istražila prostor, shvatila je da se iza ogledala nalazi još jedan apartman, a u njemu je našla nekoliko razbacanih vrećica i kutija pa je sljedećeg dana odlučila pozvati vlasnika stana. 

Snimka je objavljena 2021. no i danas privlači pažnju na društvenim mrežama. 

"Je li ovo stvarno? Ako jest, preuzeo bih i drugi stan. Što je najgore što se može dogoditi?", "Besplatan dodatan prostor u New Yorku? Zvuči kao dobitak na lutriji" i "Ja bih čuvao tu tajnu i iskoristio prostor za nešto kul", neki su od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.