Opisali su najluđi seks za jednu noć: "Svi su nam se smijali kad smo završili"

Foto: Instagram

SEKS za jednu noć jedna je od najzanimljivijih tema današnjice, a troje ljudi za Vice je otkrilo kako je izgledalo njihovo najluđe iskustvo.

"Našli smo se na Tinderu, njemu je bilo 38 godina, a meni 21. Izašli smo na ručak u Sohou, a on mi je za stolom rekao da ima sina od devetnaest godina. Kao, da se ne iznenadim kasnije kad saznam, a doslovno mu mogu biti kći. Bio mi je strašno privlačan, ništa mi nije smetalo. Poslije ručka otišli smo do njegove kuće, bila je puna slika. Pili smo gin-tonic dok je on punio kadu i palio svijeće. Nakon kupanja, pustio je Princea i u kaminu zapalio pravu vatru, s pravim cjepanicama. Vodili smo ljubav na tepihu ispred vatre, on je poslije izvadio kokain. Seksali smo se do ponoći, a onda prešli u spavaću sobu i nastavili do jutra. Skuhao mi je kavu i pozvao taksi. Sutra mi je stigla poruka da je zbog mene zapao u krizu srednjih godina i da se više neće motati oko djevojaka sinovih godina. Više mi se nikad nije javio", ispričala je 23-godišnja Kim.

>>>Jednom rečenicom opisali najužasniji seks za jednu noć: "Želio je da ga mlatim"<<<

"Bio je neki studentski tulum na kojem smo se svi motali oko jedne cure, ista Sasha Gray. Tamo su svi bili užasno bogati, ona je znala nekog tko je znao nekog tko je bio susjed Johna Terryja. I ništa, zapalili smo vatru, netko je svirao gitaru, ja i još jedan pijemo poljski lager i zavodimo tu curu. Oko pet, kad smo svi već popadali u san u jednoj sobi, ja ustanem i odem na WC, a ona za mnom i kuca na vrata. Kako je ušla, počela mi je ljubiti kitu, nisam ni stigao na WC. Poseksali smo se tu u WC-u, sve kao krišom, a kad smo se vratili u sobu, svi su bili budni, gledali nas i smijali. Ispalo je da su WC i ta soba zid do zida pa smo ih probudili", ispričao je 25-godišnji Nick.

>>>Seks za jednu noć pretvorio se u noćnu moru: "Nikad u životu me nije bilo tako sram"<<<

"Znala sam dečka sa Snapchata, komentirao mi je selfieje. Počeli smo se dopisivati, pozvala sam ga kod sebe i bio je skroz dobar - lijepo lice, lijep osmijeh, ma sve mu je bilo lijepo. I kao, mi nešto krenemo, ja mu popušim, on mi svrši u usta i ne vadi ga, drži mi glavu i sve kao 'još sisaj, još'. Nisam se mogla pomaknuti, a ni on se nije micao pa sam mu tako još pet minuta pušila dok nije opet svršio. Počeo je motati joint dok mu se punio mobitel, trebao je nekog zvati. Ja sam isto nešto radila na svom mobitelu, kad je odjednom rekao:' Imaš vlažne maramice?'. Dala sam mu, misleći da se želi obrisati, kad ono njemu u ruci neka nožina, veći nož još nisam vidjela. Uzeo je maramicu i krenuo ga glancati, ja sjedim i ne znam što reći. Dečko mi u krevetu oštri mačetu, jebote. Na kraju je ustao, gurnuo ga u hlače i nogavicu te rekao: 'Idem dolje do dućana, treba li ti nešto?'. Kad je izašao, vidjela sam da mu je ostao telefon na punjaču. Otišla sam kod cimera i rekla im što se dogodilo, kažu 'Ne puštamo ga nazad u stan'. Realno, u pravu su, ali što s mobitelom? Vratio se pola sata kasnije, a cimer mu je na vratima dao mobitel. Pola sata kasnije na Snapchatu mi se ispričao što je morao do dućana. I to je to. Nikad više nisam vidjela ni njega i njegovu mačetu", opisala je 25-godišnja Sasha.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.