Opet mu je oprostila "bančenje": Kerum i Fani pred novinarima izmijenili "poljubac pomirenja"

JUČER je u Splitu u gradskoj luci, nasuprot Dioklecijanove palače, otvoren novi ekskluzivni restoran, lounge bar i klub "Imperium". Za glazbeni dio večeri je bila zadužena poznata violončelistica Ana Rucner, a na otvorenju nije manjkalo poznatih lica. Između ostalih su se ondje zajedno pojavili splitski gradonačelnik Željko Kerum i njegova nevjenčana supruga Fani Horvat.

Pred fotografima su izmijenili i "poljubac pomirenja". Naime, ovih je dana Kerum ponovno naljutio svoju dragu Fani "bančenjem" s dvojicom svojih bliskih prijatelja, Joškom Svagušom i Ivicom Livajom. Podsjetimo, izlasci do jutra Keruma su i prije godinu dana stajali mira u kući pa je neko vrijeme spavao i na brodu, a ultimatum kojeg mu je Fani prije povratka u obiteljsko gnijezdo postavila bio je taj da se odrekne noćnih provoda sa spomenutim dvojcem. No, po svemu sudeći, i ovog je puta Fani Željku oprostila "nestašluke".

Osim Keruma i Fani, na otvorenju su se među brojnim poznatima našli i Frano Lasić, Denis Bušelić, Ilija Gruev, Tonči Gabrić, Jonce Andonov, Krasimir Balakov, Petar Dragojević, Duje Kaliterna, Lola Babić, Suzana Štimac te Best model Hrvatske Ivana Vuknić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.