Opatijska audicija showa Hrvatska traži zvijezdu: Kandidat Tonyju poklonio veliko srce!

NAKON audicije u Splitu i Osijeku, gledatelji će u utorak, 23. veljače, na RTL Televiziji imati prilike vidjeti audiciju showa Hrvatska traži zvijezdu održanu u Opatiji. Većina natjecatelja došla je sa željom da pokažu svoje pjevačko umijeće, ali neki su žudjeli dodirnuti Jelenu Radan i Tonyju Cetinskom izjaviti ljubav bombonijerom.

Tako je jedan od kandidata, kojeg je publika imala prilike gledati i na prošlogodišnjoj audiciji kad je Tonyju Cetinskom milozvučno pjevušio "Tvoja prva djevojka", svoje ovogodišnje pojavljivanje na audiciji otpočeo poklonivši predsjedniku žirija veliko crveno srce.

Tony skinuo Foxa

No, žiri nisu zabavljali samo osebujni kandidati, već su se šalili i međusobno pa je tako Tony u jednom trenutku otkopčao Foxovu košulju ne bi li jednom od kandidata pokazao što znači biti srčan!

Bilo je i onih koji su prehlađeni uspjeli proći u drugi krug. Kao i prošle godine, kandidati iz Rijeke i Kvarnera iznenadili su ocjenjivački sud svojom raznolikošću i spontanošću pa ne treba čuditi da je među njima bilo i onih koji su čak poželjeli promijeniti spol jer im više odgovaraju pjesme koje izvode muški pjevači. Nekolicina kandidata uspjela se i posvađati sa žirijem, a neki su dobili i drugu priliku nakon prolivenih krokodilskih suza.  U Opatiji bilo je sve samo ne dosadno. A tko je prošao među 100 najboljih pogledajte 23. veljače na RTL Televiziji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.