On ima 180, a ona 52 kg: Planina iz Igre prijestolja oženio svoju sitnu curu

Foto: Instagram

PLANINA (The Mountain) iz Igre prijestolja oženio je svoju djevojku Kelsey Henson u romantičnoj ceremoniji na njegovom rodnom Islandu.

Hafþór Júlíus Björnsson (29), odnosno Ser Gregor "Planina" Clegane iz popularne HBO-ove serije, sretnu vijest objavio je na Instagramu, gdje je pokazao svoju nježniju stranu tekstom uz fotografiju s novopečenom suprugom.

"S velikom radošću Kelsey Morgan Henson sad mogu zvati svojom ženom", napisao je. "Mogu držati tu predivnu ženu u dobru i zlu do kraja naših života".

"Toliko sam uzbuđen zbog svih naših budućih avantura", dodao je, a i Kelsey se oglasila na Instagramu. "Radujem se navlačenju okolo ovog velikog momka do kraja života", napisala je.  "Volim te sad i zauvijek i obećavam da ću biti uz tebe bez obzira na sve što nam život donese. Volim te, ljubavi", dodala je.

Hafþór, koji je u lipnju u Filipinima osvojio titulu najjačeg čovjeka na svijetu, Kelsey je upoznao u jednom baru u kanadskoj Alberti, gdje je ona radila kao konobarica prošle godine.

Islanđaninu visokom 206 centimetara i teškom 180 kilograma 157 cm visoka te 52 kilograma teška Kelsey navodno je prišla i zamolila ga za autogram.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.