Okupila se prva postava grupe Sugababes, evo kako izgledaju 20 godina poslije

Foto: Press/Instagram

ŽENSKA grupa koja je početkom milenija bila najvruća britanska pop-senzacija promijenila je čak četiri postave i dvadesetogodišnje bivanje na listama završila bez ijedne originalne članice. Ipak, odbačeni trojac iz prve postave konačno se opet okupio, i to u studiju u kojem rade na novim pjesmama.

Mutya Buena, Siobhán Donaghy i Keisha Buchanan davne su 1998. godine itekako osvježile europsku glazbenu scenu, ali njihova kombinacija nije dugo potrajala. Već 2001. godine grupu zbog borbe s depresijom napušta tada 17-godišnja Siobhán i zamjenjuju je novom članicom. Godine 2005. grupu napušta i Mutya te ostvaruje koliko-toliko solidnu glazbenu karijeru, dok Keishu 2009. godine izbacuju iz Sugababesa i mijenjaju novom djevojkom.

Grupa je tako u svom postojanju prošla kroz stopostotnu preobrazbu, a originalne članice izgubile su pravo na korištenje imena Sugababes.

Danas opet snimaju, ali fanovi primjećuju da su se neke stvari ipak promijenile. To se u prvom redu odnosi na Mutyju Buenu, koja je nakon odlaska iz Sugabaesa imala uspješan duet s Georgeom Michaelom, ali je nakon nekog vremena nestala iz fokusa javnosti. Danas iznenađuje posve novim izgledom uz koji mnogi povezuju botoks i plastične operacije.

Ipak, fanovi se vesele što će originalna postava, čiji je najveći hit nesumnjivo pjesma "Overload", opet krenuti u pohod na top-liste. Inače, njihov prvi album "One Touch" proglašen je jednim od najboljih britanskih pop-albuma devedesetih godina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.