Okriveno što je princeza Diana rekla Camilli prvi put kad su se susrele

Foto: Guliver Image/Getty Images/Wenn

KAD SU se princ Charles i Diana Spencer vjenčali davne 1981. nitko nije mogao ni naslutiti da će njihov brak biti nesretan.

Naizgled savršen brak imao je puno problema koji su tek kasnije izašli na vidjelo, ali jedna od glavnih prepreka njihovoj sreći bila je Charlesova ljubav iz mladosti Camilla Shand.

Nakon rođenja njihovih sinova Charles se više nije trudio skrivati vezu s Camillom, a i sama Diana je imala ljubavnike.

U jednom intervjuu za BBC na upit novinara krivi li Camillu za njihove probleme, Diana je odgovorila:

"Troje nas je u tom braku, malo je gužva."

Brak iz pakla čije mračne tajne i dalje zanimaju javnost

U princezinoj biografiji, Andrew Morton prenio je "jedan od najhrabrijih trenutaka u njenom životu", Dianin prvi razgovor s Camillom.

Princ Charles otkrio zašto i dalje voli Camillu kao prvog dana

"Znam što se događa između tebe i Charlesa, želim da ste svjesni toga. Žao mi je što vam stojim na putu, ovo mora biti pravi paka za vas oboje, ali nemojte praviti budalu od mene", rekla joj je Diana tom prilikom.

"Imaš sve što si ikad željela. Svi muškarci na svijetu su zaljubljeni u tebe, imaš dvoje divne djece, što još hoćeš?", pitala ju je Camilla.

"Svog muža", odgovorila je Diana.

Kraljevski par se razveo 1996., a 2005. princ Charles je oženio Camillu. Iako je udana za Charlesa, ona kao njegova druga žena nema pravo na titulu princeze od Walesa, a britanska javnost još uvijek ne zna koju će titulu dobiti ako Charles postane kralj.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.