Ogromna zmija snimljena kako jede goluba u prometnoj ulici metropole

Foto: Twitter

TROPSKA zmija snimljena je kako jede goluba na prometnoj ulici u istočnom Londonu, piše BBC.

Dave Fawbert uočio je kraljevsku bou, za koju je mislio da je napušteni ljubimac. Fotografiju je objavio na Twitteru, a zmiju su ubrzo aktivisti Organizacije za zaštitu i spašavanje životinja (RSPCA) pokupili s ulice i prebacili u svoj centar. Uputili su zatim apel građanima da im dostave informacije o tome kako je životinja dospjela na ulicu.

Prema nekim informacijama, "netko je pronašao mrtvog goluba i dao ga zmiji". Fawbert kaže kako je zmija "100 posto jela goluba, imala je otvorene čeljusti, a njegova je glava već bila napola unutra", rekao je.

Dodao je kako se nadao da će zmiju vidjeti tijekom safarija na kojem je bio prije nekoliko godina u Tanzaniji. "Ondje nisam vidio nijednu, ali sad valjda jesam", rekao je.

Njegova objava postala je viralna na Twitteru, a mnogi su zmiju opisali kao kraljevsku bou.

Opisujući trenutak kada je opazio zmiju na pločniku između parkiranih automobila i trgovina rekao je kako je jedan prolaznik vrištao, a ubrzo se skupila gomila znatiželjnika.

Rachel Garland iz Stratforda snimila je i video. "Bilo je zbilja kul, nikad ne vidite nešto poput ovoga".

Inspektorica Organizacije za zaštitu i spašavanje životinja Rebecca Bedson, koja je zmiju uklonila s pločnika, kaže da želi otkriti kako se boa "uopće našla u tako opasnoj situaciji". "Moglo joj se svašta dogoditi. Mogao ju je pregaziti automobil ili ju je mogla napasti druga životinja", dodala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.