Odlična vijest za fanove: Uskoro stiže četvrta sezona Emily u Parizu, u produkciji je

Foto: Press

SLUŽBENO JE - četvrta sezona popularne Netflixove serije Emily u Parizu je u produkcijskoj fazi. Nakon što je prošle godine odgođeno snimanje zbog štrajka scenarista, Netflix je sada potvrdio da bi korisnici uskoro mogli gledati nove avanture Emily Cooper u Parizu.

Lily Collins, zvijezda serije, 18. siječnja 2024. slučajno je potvrdila da su ona i ostala ekipa serije Emily u Parizu počeli raditi na novim epizodama. Objavila je da se "konačno sastala sa svojom Emily in Paris ekipom" i da je "osjećaj tako dobar". 

Nakon toga oglasio se i sam Netflix. Emily u Parizu, 4. sezona je u produkciji! Obožavamo", napisali su uz fotografiju Lily Collins.

Što su glumci i ekipa rekli o četvrtoj sezoni?

Kreator serije Darren Star otkrio je što gledatelji mogu očekivati od nove sezone. Na pitanje hoće li Mindy i Benoit doista ići na Euroviziju u četvrtoj sezoni, Star je otkrio: "Da, nadam se. To je plan. Mislim da imamo stvarno prekrasnu pjesmu vrijednu Eurovizije koja može biti prilično konkurentna."

Nastavio je: "I mislim da je za Mindy taj dio još uvijek jako važan, ta umjetnička strana. I zato je došla u Pariz. Mislim da će to ponovno probuditi tu strast i taj san."

Kada je potvrđena četvrta sezona Emily u Parizu?

Još u siječnju 2022. Netflix je potvrdio da će se serija vratiti na još dvije sezone nakon uspjeha druge sezone. To je potvrdila i Lily. "Probudila sam se jako rano kako bih vam prenijela jako uzbudljive vijesti. Emily u Parizu se vratila za treću sezonu. I pričekajte četvrtu", napisala je tada te zahvalila obožavateljima na podršci.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.