Od 238 kombinacija koje je odjenula samo se ova (začudo) svidjela njenom dečku

Foto: Instagram

OLIVIA JACKSON pokrenula je Instagram profil u inat svom dečku i postala prava influencerica s preko 60 tisuća pratitelja.

"Odjeća koju moj dečko mrzi", naziv je njenog profila na kojem svakodnevno objavljuje modne kombinacije od kojih se njenom dečku diže kosa na glavi. "Ako preokrene očima, znam da će biti dobro", stoji u opisu profila na kojemu se dosad našlo 238 kombinacija.

Međutim, ono što nije očekivala jest da će naići na kombinaciju koja će se njenom dečku zapravo i svidjeti. "Trebam li sad odmah izbrisati profil?" našalila se influencerica uz fotografiju jedinog outfita na cijelom profilu koji se dopao njenom dečku.

Riječ je o prugastom sakou iskombiniranom s bijelom bluzom te crvenim širokim hlačama i bijelim mokasinkama. "Jesam li kompletirala svoj život? Jesam li ga promijenila?" našalila se Olivia.

Inače, ona svaku fotografiju poprati prikladnim opisom kojim uglavnom opiše dečkovu reakciju na neki njen outfit. "Kad sam isprobavala ove kožne hlače u trgovini, dečko je rekao: 'Ne razumijem ih'", napisala je pod fotografijom svog, kako kaže, trenutno omiljenog poslovnog outfita.

Kad odjene traperice na tregere ili neke slične "overall" kombinacije, dečko joj se buni da izgleda "kao dijete". Jedne njene široke hlače na pruge prozvao je "hlačama za klaunove".

"Jako je plava ta haljina, zar ne?" upitao ju je kad se pojavila u popularnoj Zarinoj haljini na točkice, a posebno ne shvaća kad na takve kombinacije nosi ruževe za usne žarkih boja. "Podsjećaju me na baku", rekao joj je.

Još kombinacija kojima Olivia trola svog dečka možete pogledati niže... I nećete požaliti, vjerujte nam.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.