Obje su se proljepšale: Amy iz "Teorije velikog praska" objavila staru fotku s Jennifer Aniston

 

URNEBESNO smiješna Mayim Bialik iz "Teorije velikog praska" i Jennifer Aniston iz "Prijatelja" družile su se prije nego li su postale planetarno popularne. Bialik, koja u seriji glumi ultra pametnu Amy, objavila je fotografiju na kojoj su ona i Jenn, staru 25 godina - puno prije nego su svi poludjeli za Rachelinom frizurom, a svijet se zaljubio u simpatične štrebere.

"Da, ovo smo Jennifer Aniston i ja u mojoj sobi iz djetinjstva. Snimale smo seriju prije nego što sam ja glumila u Blossomu", napisala je Mayim u opisu fotografije.

Bialik na fotografiji ima 15 godina, dok je Jenn šest godina starija. "Prijatelji" su se počeli snimatičetiri 4 godine nakon što je fotografija snimljena. Serija na kojoj su radile zvala se "Molloy" i prikazivala se na Foxu, ali je ukinuta nakon svega sedam epizoda. Mayim je glumila naprednu 11-godišnjakinju koja je primorana živjeti s umišljenom polusestrom (Jennifer Aniston) nakon što im se otac ponovno oženio i preselio u Los Angeles.

Izgleda da je Big Bangova Amy jako ponosna na svoje tinejdžersko prijateljstvo jer ovo nije prvi put da javno o njemu govori. Prije nekoliko godina, objavila je zajedničku fotografiju i napisala: "OK, evo mene i Jennifer Aniston! Radile smo zajedno na seriji i bila je preslatka".

Inače, Mayim trenutno snima devetu sezonu "Teorije velikog praska". S druge strane, Aniston je zauzeta snimanjem dvaju filmova; komedije "Mother's Day"i ratne drame "The Yellow Birds". Ove je godine bila nominirana za Zlatni globus s dramom "Cake" za najbolju glavnu žensku ulogu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.