Novi film Ume Thurman "zaradio" 132 dolara nakon što ga je pogledalo svega 11 ljudi

NOVI film holivudske glumice Ume Thurman nije postigao niti približan uspjeh kao hit-filmovi koje je ova lijepa glumica snimila u karijeri.


Naime, "Motherhood" se prestao prikazivati u londonskom Apollo West Endu na Piccadilly Circusu nakon što ga je u prvom vikendu pogledalo samo 11 ljudi. Film se u 48 kinodvorana diljem Amerike počeo prikazivati u rujnu, gdje je prvog vikenda zaradio samo 93 tisuće dolara.

S obzirom na neuspjeh u Americi, producenti su se nadali boljem rezultatu u Europi, no razočaranje ih je dočekalo već u Velikoj Britaniji. Prvog dana prikazivanja film je pogledao samo jedan čovjek, dok se drugi dan pojavilo 10 ljudi, a svi su oni novom filmu priskrbili zaradu od 132 dolara.

"Ima i gorih filmova od 'Motherhooda'"

"Film je sigurno probio rekorde gledanosti", izjavila je producentica Jana Edelbaum. Nije mogla vjerovati kada je saznala da je  film doživio neuspjeh. "'Motherhood' nije loš film. Gledala sam filmove koji nisu ni upola dobri kao taj", rekla je.

Osim Ume, u filmu glumi za Oscara nominirana Minnie Driver, dobitnik Zlatnog globusa Anthony Edwards te dvostruka dobitnica Oscara Jodie Foster. Radnja se odvija u samo jednom danu, a prati majku koja se jedva nosi s roditeljskim obvezama, stresom i životom.

Film je u prvom, i zadnjem, vikendu prikazivanja zaradio 132 dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.