Nove optužbe: "Prisilio me na oralni seks, nisam se mogla boriti, radio je sa mnom što je htio"

Foto: Guliver Image/Getty Images/Splash

OSIM Olivije Munn, optužbe na račun holivudskog redatelja i producenta Bretta Ratnera iznijela je i glumica Natasha Henstridge. Podsjetimo, pet žena optužilo je Ratnera da ih je seksualno zlostavljao.

U vrijeme kad je bila 19-godišnja manekenka sa željom da postane glumica, upoznala je Ratnera, koji je tada bio nadobudni redatelj video spotova u ranim 20-im godinama. Kobne večeri družili su se s prijateljima u njegovom stanu u New Yorku, gledajući zajedno TV. U jednom trenutku Henstridge je zaspala, a kad se probudila u stanu su bili samo ona i on. Kako je ispričala za Los Angeles Times, ustala je i krenula kući, no Ratner je blokirao vrata i nije se htio maknuti s njih. Počeo se samozadovoljavati, a onda ju je prisilio na oralni seks.

"Fizički me prisilio na to. Bio je daleko jači od mene. U jednom trenu više se nisam mogla boriti i pustila sam mu da radi što želi", opisala je.

Ratner je preko svog odvjetnika Martina Singera demantirao te tvrdnje

Iako je otada i ona postala slavna glumica, poznata po ulogama u filmovima "Species" i "The Whole Nine Yards", s jezom je tijekom godina pratila kako Ratner postaje jedan od najmoćnijih igrača u Hollywoodu. Režirao je, producirao ili financirao desetke najuspješnijih filmova današnjice poput "Rush Hour", "X-Men:The Last Stand", "The Revenant" i "Horrible Bosses".

Nakon što su stotine žena progovorile protiv producenata Harveyja Weinsteina i Jamesa Tobacka, Henstridge je odlučila da više neće šutjeti.

"Branim gospodina Ratnera dva desetljeća i nijednom se nijedna žena nije požalila da ju je seksualno napastovao ili zlostavljao. Štoviše, nijedna nikad nije tražila nikakvu financijsku naknadu zbog tog od mog klijenta", rekao je Singer.

Podsjetimo, Olivia Munn opisala je kako ju je Ratner dočekao u svojoj prikolici na setu dok mu je donosila ručak. Prema njenim riječima, bijesno je masturbirao pred njom.

O incidentu je javno progovorila i ranije, u svojoj zbirci eseja "Suck It, Wonder Woman!: The Misadventures of a Hollywood Geek". Iako ga nije imenovala, Ratner je tad sam istupio i demantirao njene tvrdnje. Tad je izjavio da ju je poševio, no poslije je priznao da to nije bila istina. Kad su se sreli na jednom tulumu, pred svima se hvalio da ejakulira na časopise na čijim se naslovnicama nalazi Olivia.

Zbog glasina da su bili u vezi, Olivia je odlučila jednom zauvijek raščistiti u kakvim su točno odnosima bili.

"Donijela sam odluku da nikad neću raditi s Brettom Ratnerom", rekla je za The Times.

Danas 48-godišnji Ratner oduvijek je bio na glasu kao plejboj, a povezivalo ga se s Paris Hilton, Lindsay Lohan i Marijom Carey.

Kao i u svim ranijim slučajevima u kojima su holivudski moćnici optuživani za seksualno zlostavljanje, i u ovom postoje primjeri koji sugeriraju da se sve znalo, ali nitko nije želio ništa javno reći. Prošle godine u prosincu, Tina Fey je na eventu pod nazivom "Women in Entertainment breakfast" rekla: "Brett Ratner je tu. U njegovu obranu, mislio je da je ovo događanje na kojem će jesti doručak sa žena". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.