Nova sezona RNB Confusion: Počast preminuloj zvijezdi i ženska večer uz besplatno piće

OTVORENA je nova sezona velikih tuluma R'n'B Confusion powered by Index.hr koja će svake srijede privlačiti tisuće ljudi željnih poroda. Nakon Index.hr "Back 2 The City" Partyja prošle srijede u klubu Piranha, ovog tjedna se priprema novi tulum.

U čast jednoj od najmlađih, ali i najvećih R'n'B zvijezda koja nas je nažalost prerano napustila, RNB Confusion powered by Index.hr u srijedu 01. rujna Vas poziva na glazbenu  večer posvećenu "Remembering Aaliyah". U tjednu obilježavanja njene godišnjice smrti u cijelom svijetu organiziraju se glazbene večeri u čast njenog imena, a u tu čast Dj-i Zrna, eM Bee i Sheko su vam pripremili specijalni Aaliyah R'n'B set.

Za pripadnice nježnijeg spola bit će organiziran tematski party "Ladies Night" za sve žene koje žele provesti večer u društvu prijateljica bez muške pratnje. Cure očekuje welcome drink odmah na ulazu, a kroz večer će biti poklona iznenađenja i specijalna promotivna ponuda na baru. Za dobru atmosferu zaduženi su DJ Zrina, Em Bee i Sheiko. One s najboljim R'n'B stajlingom osvojit će novi miris "Absolutely me" Escada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.