Dva tjedna nakon razvoda Gisele Bundchen snimljena na večeri sa svojim trenerom

Foto: Instagram

SAMO dva tjedna nakon što je objavila da se razvodi od Toma Bradyja, Gisele Bundchen snimljena je kako uživa na romantičnoj večeri sa svojim trenerom Joaquimom Valenteom. 42-godišnji supermodel i njezin instruktor jiu-jitsua viđeni su u Kostarici, svjedoče fotografije koje je objavio Page Six. 

Gisele je na večeru povela i svoju djecu Benjamina (12) i Vivian (9). Još nije poznato jesu li u vezi. Inače, manekenka je prošle godine sudjelovala u fotografiranju za Dust Magazine s Joaquimom i njegovom braćom, Pedrom i Giuom Valenteom.

U veljači podijelila video s Joaquimom, objavu joj komentirao i Tom

Obitelj Valente drži teretanu u Miamiju gdje podučavaju borilačku vještinu brazilskog jiu-jitsua i samoobranu. U veljači je Gisele podijelila video kako vježba brazilski jiu-jitsu s Joaquimom i njegovom braćom u njihovoj teretani.

"Osjećam se snažnije, imam više samopouzdanja i jača sam otkad sam počela trenirati i naučila samoobranu. Mislim da je to važna vještina za sve ljude, ali posebno za nas žene. Hvala braći Valente što su sjajni treneri i što svaki trening bude zanimljiv. Radujem se daljnjem usavršavanju. Idemo", napisala je u opisu videa.

Zanimljivo je da je Giselein tadašnji suprug Tom komentirao njezinu objavu napisavši: "Nema više ostavljanja suđa u sudoperu." Tom Brady i Gisele Bündchen službeno su se razveli 28. listopada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.