Nogometaš Messi ipak ne ljubi vatrenu argentinsku starletu

NAVIJAČI su bili malo začuđeni kad su mediji objavili da Leo Messi hoda s raskošnom Lucianom Salazar. I bili su u pravu, jer mladi nogometaš argentinsku starletu ni ne poznaje. Zadnjih su mjeseci argentinske revije višekratno obavještavale javnost o neobičnoj ljubavnoj vezi između Lionela Messija, koji izgleda i mlađe od svoje 21 godine, i bujne, zrele Argentinke Luciane Salazar, bivše Playboyeve zečice.

Prsata plavuša bivša je Playboyeva zečica

Glavni promotor te priče bila je argentinska revija Paparazzi, a priključili su joj se i drugi mediji, nekritički prenoseći informaciju. Čak je i prošlog vikenda španjolski TV3 objavio njene fotografije, predstavljajući Lucianu kao Messijevu djevojku.

Svo to vrijeme, Barcelonin je nogometaš priznavao da ima "curu iz Argentine", ne želeći joj spominjati ime. Napokon, jučer je argentinski list Gente objektivom uhvatio nogometnog superstara s njegovom stvarnom djevojkom, koja nema veze s raspojasanom Lucianom. Radi se ipak "samo" o Antonelli, studentici iz Rosarija, koja povremeno posjećuje Barcelonu.

Što se tiče Luciane, nju je tisak povezivao s raznim zvijezdama, a sad se pitamo što je od toga istinito: tenisači Gaston Gaudio i Juan Martin del Potro, nogometaši Marcelo Salas, German Lux i Fernando Cavenaghi, te pjevač Luis Miguel. Zanimljiv spisak, bio stvaran ili ne.

Totalsport
Foto: AFP, todoparahi

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.