Njihove obline osvajaju svijet: Ovi plus size modeli podigli su najviše prašine u 2015. godini

Foto: Instagram

GODINU koju smo ostavili iza sebe obilježile su plus size manekenke, više nego ijednu godinu do sada. Dame koje ističu da se bore za sve žene s oblinama na svijetu privukle su veliku pažnju, a neke od njih postale su poznatije od standardnih manekenki.

Pogledajte koje su to plus size manekenke najviše privlačile vašu pažnju u 2015. godini.

Ashley Graham

Postala je najtraženiji plus size model, a u povijest je ušla kao prva plus size manekenka koja se pojavila na naslovnici magazina Sports Illustrated. Osim toga, krasit će kalendar za 2016. godinu uz bok najseksi ženama današnjice poput Adriane Lime, Emily Ratajkowski i Gigi Hadid.

U listopadu je Ashley prikazala i svoju prvu liniju donjeg rublja, kojeg je dizajnirala za žene s oblinama poput nje.

Candice Huffine

Ona je jedna od prvih plus size modela koji su se pojavili u svijetu visoke mode i seksi kataloga. Također je prva manekenka koja se fotografirala za čuveni Pirellijev kalendar 2015. godine.

Robyn Lawley

Jedna je od najtraženijih plus size manekenki, a nerijetko se nakon njenih naslovnica podiže prašina jer ljudima nije jasno kako žena s tako skladnim tijelom može biti plus size.

Kao što je probijala granice kad je riječ o manekenstvu, Robyn probija granice i kad je riječ o životu žene. Prošle godine izazvala je veliku pažnju kad je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj se vide strije na njenom trbuhu nakon poroda. S obzirom na to da su druge manekenke po stalnim pritiskom da što prije nakon poroda pokažu savršenu liniju, poruka ove manekenka oduševila je svijet.

"Vi ste ratnice, donijele ste na svijet jedan život, a to nije nimalo lako", poručila je.

Hayley Hasselhoff

Kći glumca Davida Hasselhoffa ima 23 godine, a 2015. godine postala je zaštitno lice plus size tjedna mode.

Liris Crosse

Za nju tvrde da je Naomi Campbell plus size modelinga, iz čega se može vidjeti koliko je uspješna. Osim na modnim pistama mogli smo je vidjeti i u spotovima Jennifer Lopez i Jay Z-a.

Lucija Lugomer

Lista ne bi bila potpuna bez prvog hrvatskog plus size modela, koja je pretkraj godine osvanula i u Daily Mailu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.