Njen tata je u vezi s njenim bivšim dečkom, ona poručuje: Želim im dati svoja jajašca

Foto: Instagram

KĆI JEDNOG od prvih britanskih gej očeva ponudila je mu je svoja jajašca kako bi dobio dijete sa svojim novim dečkom. Usput, novi dečko njenog tate je njen bivši dečko.

Barrie Drewitt-Barlow (50) je u rujnu ove godine dobio kćer Valentinu Willow Drewitt-Barlow sa svojim upola mlađim zaručnikom Scottom Hutchisonom, a djevojčicu im je rodila surogat majka.

Scott je biseksualac, a ranije hodao s Barriejevom 21-godišnjom kćeri Saffron. 

Barrie i Scott zaručili su se na jahti nedaleko od Hvara u kolovozu, a s njima je na tom odmoru bila i Saffron. 

Sad im ona želi pomoći da prošire obitelj tako što bi im donirala svoja jajašca. Kako je rekla za magazin Closer, drago joj je što je njen otac našao sreću sa Scottom.

"Volim Valentinu i želim donirati svoja jajašca kako bi tata i Scott imali još djece. Mislim da se tati ta ideja baš ne sviđa jer bi biološki bio i djed tom djetetu, dok bi mu Scott bio otac, no ja im želim pomoći. Već sam zamrznula svoja jajašca pa oni samo moraju pristati na tu ideju", rekla je.

Zanimljivo je da u istom kućanstvu žive Saffron, Barrie i Scott, ali i Barriejev bivši muž i Saffronin otac Tony, te djeca Orlando (17), blizanci Jasper i Dallas (10) i beba Valentina. Vila vrijedna 6,6 milijuna eura u kojoj žive ima deset soba pa prostora definitivno ima za sve, a Saffron tvrdi da tu nema ništa čudno.

Dodala je da je Scotta upoznala kad je imala 13 godina, kratko su hodali kad je imala 18, brzo su shvatili da između njih nema kemije, a danas joj je jedan od najboljih prijatelja.

Barrie i Tony (55) prvi su britanski gej par koji je dobio djecu, blizance Saffron i Aspena, koje im je rodila surogat majka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.