Nives Celzijus: Nikad ne bih mogla prevariti Dinu, završila bih u crnoj kronici

NIVES CELZIJUS predano radi na svojoj spisateljskoj karijeri pa je tako nakon Zagreba, prošireno izdanje svoje knjige "Gola istina", promovirala i u Varaždinu. Nives zna da je većinu proizvoda najbolje promovirati golotinjom, no ovog se puta nije skinula ona, već nekolicina mladića koji su pozirali uz nju.

Polugoli manekeni imali su na sebi samo nogometne hlačice, a starleta je, poznata po svojoj ljubavi prema nogometašima, stala između njih i ponosno pokazivala svoju knjigu. Prošireno izdanje ima nekoliko novih, bombastičnih poglavlja, a jedno od njih je nedavno procurilo u javnost. Zadnje poglavlje knjige donosi priču o liku po imenu Dinko koji je svoju suprugu prevario sa "srpskom pevaljkom", a mnogi nagađaju da je Nives zapravo prepričala nevjeru svog supruga Dine Drpića.

Starleta je za InMagazin otkrila da Dino ne bi nikad oprostio njenu nevjeru te da bi javnost o tome čitala drugi dan u crnoj kronici. Unatoč tome Nives ne strahuje za svoju sigurnost, jer tvrdi da nikad ne bi mogla prevariti svog supruga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.