"Nisam stigao do WC-a": Otkrili najsramotnije što im se dogodilo tijekom seksa

Screenshot: Youtube

SEKS bi uglavnom trebao biti lijepo iskustvo, ali ponekad se i tu dogode situacije zbog kojih vam prisjedne život. Neugodne situacije među plahtama često znaju ljudima biti gore od svih drugih neugodnosti, a ovi su muškarci za Men's Health otkrili koje su najgore stvari koje su im se dogodile tijekom seksa. 

1. Povratio sam po njoj

"Nakon pijane noći počeo sam joj pružati oralni seks. U jednom mi je trenu postalo jako zlo i nisam uspio stići do WC-a, već sam joj povratio po vagini."

2. Zazvao sam bivšu

"Jako se razbjesnila i bilo je baš ponižavajuće. Usred akcije sam zazvao bivšu. Pitala me tko je to, a zatim izjurila iz stana. Kasnije je prekinula sa mnom."

3. Nisam uspio staviti kondom

"Znam kako staviti kondom, ali taj sam put bio toliko pijan da nisam uspio. Ona ga je morala staviti. Nakon toga smo imali jako loš seks. Još uvijek me sram zbog te noći."

4. Nisam prestajao prditi

"Ne znam što sam jeo taj dan, ali nisam mogao prestati prditi, a svaki je prdac bio jako glasan i jako smrdljiv. Nadao sam se da neće primijetiti, ali shvatio sam da postaje suha. Shvatio sam da me osuđuje i da joj je gadljivo."

5. Nije mi se digao

"Stalno sam flertovao s kolegicom i govorio joj kako sam dobar u krevetu. Na kraju je pristala, ali ja sam bio tako nervozan da mi se nije dizao. Bilo je jako ponižavajuće i nisam dobio drugu priliku."

6. Krvario sam po njoj

"Tijekom oralnog seksa počela mi je curiti krv iz nosa. Cijela njena vagina i moje lice su bili krvavi. Znao sam da nije moja krivnja, ali to je totalno ubilo raspoloženje."

7. Svršio sam joj u oko

"Moja cura i ja ne koristimo kondome, već prekidamo snošaj. Jednom sam bio na njoj i slučajno joj svršio po licu. Sperma joj je ušla u oko. Nije bila jako ljuta, ali oko joj se zacrvenilo, a meni je bilo jako neugodno."

8. Popiškio sam joj se u krevet

"Usred seksa sam osjetio veliku potrebu za mokrenjem. Mislio sam da mogu izdržati, ali nisam mogao, popiškio sam se po njenim plahtama."

9. Svršio sam prije nego što smo se počeli seksati

"Predigra je bila toliko dobra da sam svršio prije nego što smo se počeli seksati. Bila je jako uzbuđena, a taman kad sam trebao ući u nju - ja sam bio gotov." 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.