Nina Seničar o vezi s Marcom Borriellom: Bila je kao jaka droga od koje se nisam mogla odviknuti

LIJEPA novosadska manekenka Nina Seničar, koju zbog karijere u Italiji mnogi zovu i "srpskom Ninom Morić", progovorila je konačno o svojoj bivšoj vezi s poznatim talijanskim nogometašem Marcom Borriellom. Priznala je da joj je veza s Borriellom potpuno pomutila razum, zbog čega je izgubila i puno dobrih prijatelja, a ljubav prema zgodnom napadaču opisala je kao drogu. Vezu su započeli u tajnosti, početkom 2009. godine, a prekinuli su je prije osam mjeseci. Nisu ostali čak ni u prijateljskim odnosima.

"Ta veza se zapravo zasnivala samo na strasti, to je kao jaka droga od koje se nisam mogla odviknuti. Zbog te veze sam izgubila čak i prijatelje. Ljudi su mi govorili da trebam okončati vezu s Marcom, ali nisam znala kako. Svaki put nakon nekog vremena sam ga opet potražila", ispričala je Nina za Blic. Na pitanje je li Borriello bio njena velika ljubav, lijepa manekenka je odgovorila: "Ne želim upotrijebiti riječ ljubav. To je sve vrijeme više bilo neko ludilo i fizička privlačnost, jer ako izuzmemo seks, nas dvoje nismo imali ništa drugo zajedničko. Kada smo napokon prekinuli, učinili smo jedno drugom uslugu".

Nakon prekida s Borriellom, lijepa Nina je nakratko utjehu pronašla u zagrljaju talijanskog glumca Alessandra Pessa, o kojemu kaže: "Bila je to lijepa ljetna romansa, ali nije mogla potrajati, jer nije bio pravi trenutak ni za mene ni za njega".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.