Nina Badrić odala tajnu: Tatjana Jurić zaručila se za zagrebačkog poduzetnika?

Foto: Instagram

RADIJSKA voditeljica Tatjana Jurić prije tjedan dana je, na svoj 38. rođendan, potvrdila da je ponovno u vezi s poduzetnikom Ivanom Zubakom.

Prije toga je u radijskom programu otkrila da je zaljubljena i da Valentinovo neće provesti sama, a na posljednjoj fotografiji objavljenoj na Instagramu Tatjana nosi prsten nalik zaručničkom pa se mnogi pitaju je li za dan zaljubljenih pala i prosidba.

S obzirom na to da je prilično samozatajna kad je riječ o privatnom životu, male su šanse da će Tatjana to javno i potvrditi.

Ulje na vatru dolila je i Nina Badrić, koja je gostovala u Tatjaninoj emisiji. Nakon što je Tatjana predložila da pjevačica izabere između pjesama Rekao si i Dani i godine, Nina je izabrala drugu pjesmu te dodala: "Za buduće mladence."

Tatjana se na to samo nasmiješila.

Naime, voditeljica je vezu s poduzetnikom, sinom najmoćnijeg hrvatskog trgovca automobilima, započela 2016., a upoznali su se na društvenim mrežama. Par se uskoro sve češće počeo pojavljivati u javnosti, a ljubav isprva nisu skrivali od fotografa. Tatjana i Ivan prekinuli su početkom 2018., a voditeljica nije htjela otkriti što se dogodilo.

Nakon trogodišnje veze voditeljica se u javnosti nije pojavljivala ni s kim drugim.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.