Nije to očekivala: Doris Pinčić šefovi zadnjeg radnog dana spremili iznenađenje

Foto: Instagram

DORIS PINČIĆ ROGOZNICA danas je odradila posljednji radni dan na Narodnom radiju, na kojem je radila posljednjih sedam godina.

Odlazak je bio jako emotivan, posebice jer se sad već bivši poslodavac odlučio na poseban način oprostiti od glumice i voditeljice. U studio su pozvali članove klape Iskon koji su ponijeli gitaru i Doris zapjevali njenu najdražu pjesmu "Svirajte, svirajte".

Doris je zapjevala s njima, iako je u prošlosti znali zezati zbog netalentiranosti, ona se sama često zezala na svoj račun i pjevala iz sveg glasa.

"Doris, hvala ti na svemu u posljednjih sedam godina. Ne zaslužuješ ništa manje nego da te otpratimo s tvojom pjesmom. Voli te Narodni", poručili su s radija.

"Toliko sam već plakala da se ne želim ponavljati, odradit ću to doma", rekla je Doris danas u eteru. Narodni joj je pripremio i tortu s porukom: "Ako ima sreće, vratit ćeš se."

Doris je jučer objavila da odlazi s radija.

"Dragi moji, sutra je moj zadnji dan na Narodnom radiju. Nakon skoro sedam prekrasnih godina suradnje odlučila sam da je vrijeme za neki novi put. Tijekom svog ovog vremena na našoj zgradi družila sam se s ljudima koji su putem postali moji prijatelji i obitelj. Zato mi nije bilo jednostavno donijeti odluku o odlasku. Ali život je prepun promjena, očekivanih i neočekivanih. Svoj sam posao radila sa sto posto srca od prvog dana", napisala je na Instagramu.

"Zajedno smo plakali i smijali se, dijelili teške, ali i one divne trenutke kojih je bilo puno više. Odsad pa nadalje smo s iste strane, iako ipak mislim da ću ja zauvijek biti najvjerniji slušatelj i obožavatelj. Imam lijepe ideje i planove za budućnost, hvala svima koji me pratite i inspirirate, uskoro vam pišem o svemu. Za sada, do slušanja!" poručila je slušateljima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.