Nicole Kidman: Bila sam ponižena, polugola bih ležala na podu i nisam se mogla pomaknuti

Screenshot: YouTube

ULOGA Celeste Wright u seriji "Big Little Lies" prema mnogima je jedno od najboljih glumačkih ostvarenja Nicole Kidman, a ona je o snimanju progovorila u sasvim iskrenom intervjuu za časopis W.

Nicole je u popularnoj seriji glumila umirovljenu odvjetnicu koja s mlađim suprugom Perryjem ima veoma turbulentan brak pun divljeg seksa koji se pretvara u fizičko, ali i psihičko zlostavljanje. 

"U nekim trenucima sam se osjećala veoma izloženom, ranjivom i duboko poniženom. Sjećam se da sam jednom ostala ležati na podu kupaonice i nisam se mogla pomaknuti. Samo sam ležala tamo, potpuno slomljena, u suzama. Redatelj Jean Marc je došao i samo me pokrio ručnikom jer sam ležala u strganom donjem rublju", prisjetila se Nicole snimanja jedne scene.

"Nikad nismo imali probe, od prvog trenutka se sve snima i polako gradi scena. Nema priče o sceni. Ponekad se sve to činilo veoma opasno i uznemirujuće, na poslu sam se držala hrabro, ali kada bih došla kući, tek tada bih shvatila koliko je to sve utjecalo na mene", otkrila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.