Nevjerojatna hrabrost i brza reakcija 70 potpunih stranaca spasila je obitelj od utapanja

Foto: Facebook

DEVETOČLANA obitelj nedavno je spašena od utapanja udruženim snagama ostalih kupača na jednoj floridskoj plaži, prenosi CNN.

Njih devetoro, među kojima je bilo i dvoje djece i baka, odlučili su se okupati, ali ih je povukla jaka plima i nisu se uspjeli vratiti na obalu. Baka je od napora doživjela srčani udar.

Netko je pozvao i policiju, ali ni oni nisu ništa mogli učiniti da pomognu obitelji zarobljenoj na pučini. Jedan je policajac pokušao doplivati do njih, ali se morao vratiti jer se bojao da će plima povući i njega, pa su odlučili pričekati obalnu stražu.

Za to vrijeme su se prisutni na plaži i sami počeli organizirati kako bi pomogli. Sedamdesetak ljudi povezalo se rukama kako bi napravili lanac do unesrećenih i tako ih jednog po jednog izvukli van.

Jedna od pomagačica, Jessica Simmons, podijelila je cijelu priču putem Facebooka.

"Vidjeti ljude različitih rasa kako stoje jedan uz drugog kako bi pomogli potpunim strancima bilo je nevjerojatno", napisala je.

Također je napomenula da ju je najviše razočaralo što su prisutni policajci samo stajali sa strane i ni jedan se nije uključio u lanac.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.